TOIVOMME VARAOSATIEDUSTELUT LÄHETETTÄVÄN SÄHKÖPOSTILLA PURKUOSATNET@GMAIL.COM
 TILAUKSET SIVUN TILAUSLOMAKKEELLA  TAI SÄHKÖPOSTILLA
TILAUSTEN NOUDOT VARASTOLTA SOPIMUKSEN MUKAAN

Tilauksen sitovuus

Tilaaja sitoutuu internet-tilauksen tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi, joka lähetetään ennen tavaran toimittamista. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun MP-Pitstop on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.


 

Hinnat

Kauppahintana on tilauksen tekohetkellä osoitteessa http://purkuosat.net oleva hinta tilattavalle tuotteelle. Osa tuotteista (suurin osa purkuosista) myydään marginaaliverotusmenettelyä käyttäen. Yritykset eivät voi vähentää marginaaliverotettuja tuotteita alv24% myynneistään. Tuotteen Kauppahinta ei sisällä ALV-verovelvolliselle vähennettävää veroa, mikäli hinnastossa myyntihinnan jälkeen lukee teksti: "marginaaliverotus". Mikäli kauppahinta sisältää vähennettävän arvonlisäveron, on siitä ilmoitettu hinnastossa myyntihinnan jälkeen tekstillä: Sis ALV 24%. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR). MP-Pitstop pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

 

Tilaukseen ja laskuun lisätään toimituskulut Postin hinnaston mukaisesti https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/lahettaminen/hinnat-ja-laskurit/paketit-kotimaa . Lisäksi veloitetaan paketointi- ja lähetyskuluja 1 EUR  per lähetys / kolli . Postiennakkomaksu on 4,5 EUR

 

 

Toimitus

Tilausten käsitteyaika on tyypillisesti 0-5 työpäivää. Toimituksen viivästymisestä pyritään ilmoittamaan viipymättä ostajalle sähköpostitse.

 

Maksuehdot

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

Postilähetyksissä postiennakko. Varastolta noudettaessa maksutavat: käteinen raha/mobilepay/tilisiirto. Pankkikorttimaksumahdollisuutta ei varastolla ole.

 

 

Palautukset ja reklamaatiot:

 

Uudet tuotteet:

 

Ostajalla on oikeus palauttaa uudet, käyttämättömät tuotteet neljäntoista päivän kuluessa tuotteen  vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Ostajan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@purkuosat.net tai puhelimitse numeroon 040-5319017 ennen tuotteen palauttamista.

 

Mikäli ostajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee ostajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa MP-Pitstopille sähköpostitse osoitteeseen myynti@purkuosat.net tai puhelimitse numeroon 040-5319017. Virheellinen toimitus palautetaan MP-Pitstopin antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, MP-Pitstop palauttaa jo maksetun kauppahinnan 30 päivän kuluessa asiakkaalle. MP-Pitstop hyvittää edellä mainituissa tapauksissa tuotteen kauppahinnan, mutta ei asennus-, matka-, rahti- ja ansionmenetys tms. oheiskustannuksia

Lähetyksen mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena. Säilytä lähetyslista. Ostaja vastaa tilattujen tuotteiden sopivuudesta omaan pyörämalliin.

 

Emme lunasta Postiennakkopalautuksia. Sähköosilla joiden myyntipakkaus on avattu ei ole vaihto / palautusoikeutta

 

Käytetyt tuotteet:

 

Käytetyt osat myydään sellaisina kuin ne ovat, reklamointiaika 14 pv.

 

Mahdollisista vioista ja puutteista pyritään ilmoittamaan erikseen lisätiedoissa. Osan normaalista kulumisesta ei mainita nettisivuilla erikseen. Pääsääntöisesti käytetyt osat eivät ole uuden veroisia, vaan niissä on usein käytössä tulleita jälkiä ja kulumaa.

 

Mikäli tarvitset nettisivuilta löytyvän tiedon lisäksi lisäinformaatiota osien kunnosta ostopäätöksen tekemiseksi, tule käymään varastolla tai lähetä kysymys nettisivujen kautta

 

Lähetyksen mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena. Säilytä lähetyslista. Ostaja vastaa tilattujen tuotteiden sopivuudesta omaan pyörämalliin. Vastaamme osan sopivan vain siihen pyörä- ja vuosimalliin, josta osa on ilmoitettu olevan.

 

Kaupankäynnin kohteenavat käytetyt osat, joten on mahdollista että osa osoittautuu käytössä toimimattomaksi. Ostajan vastuulla on tarkastaa osan kelpoisuus ennen käyttöönottoa ja asennusta. Osat pyritään tarkastamaan ennen kauppaa mahdollisuuksien mukaan käytössä, käytettävissä olevin mittalaittein sekä silmämääräisesti.

 

B-osien käyttö korjauksissa vaatii arviointikykyä osan kelvollisuudesta käyttötarkoitukseensa. Mikäli tunnet itsesi epävarmaksi asian suhteen pitäydy uusissa alkuperäisosissa / varmistu osan sopivuudeta ennen asennusta.

 

Noutamattomat lähetykset:

Mikäli asiakas jättää tilatun lähetyksen noutamatta, peritään tästä aiheutuneet kulut asiakkaalta jälkikäteen laskulla. Rahtikulujen ja postiennakkomaksun päälle lisätään 5 EUR käsittely- ja laskutuskuluja

Ylivoimainen este

MP-Pitstop ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy MP-Pitstopin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, toimituksen estymisestä tai viivästymisestä ilmoitetaan tilaajalle mahdollisimman nopeasti.

 

Riitojen ratkaisu

Riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia, mahdolliset oikeustoimet käydään Helsingin käräjäoikeudessa

 

OSIEN TILAUSLOMAKE

Nimi/Yritys   

 Lähiosoite

Postinumero 

Paikkakunta

Puhelinnumero 

Sähköpostiosoite

Tilattavien osien osanumerot

Lisätiedot:

Olen tutustunut myyntiehtoihin

OHJEET